Video Aspect Ratio: 9:4

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Werken met Energie & Bewustzijn

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Werken met Energie & Bewustzijn

Hallo mooi mens,

Zou jij willen leren om weer meer te vertrouwen op jouw intuïtie?

Wil je meer verbinding met jouw hart en heldervoelen en - weten, i.p.v. leven vanuit je hoofd?


Of pik jij snel energie van anderen op?

En ben je op zoek naar concrete tools om weer in je eigen energie en kern te komen of te blijven wanneer je in contact bent met anderen?


Voel je anderen goed aan maar is contact met je eigen gevoel en/of lichaam lastig?

Wil je graag meer lichaamsbewustzijn zodat je goed geaard kan leven vanuit verbinding met jezelf?


Eén of meer keer ‘ja’? Dan past de basiscursus ‘Intuïtieve Ontwikkeling: Werken met Energie & Bewustzijn’ zeker bij jou! 

'Intuïtie' is verwant aan het woord ‘in-tutor’ ofwel: ‘innerlijke leraar’

Werken met energie en intuïtie; wat heeft het met elkaar te maken?

In deze basiscursus Intuïtieve Ontwikkeling: Werken met Energie & Bewustzijn’ komen beide samen. Want we zijn energetische wezens en wanneer we ons daar (weer) bewust van worden d.m.v. onze intuïtie, kunnen we er steeds beter mee omgaan en in ons voordeel gebruik van maken.


Door bewust te werken met energie en jezelf energetisch te leren reinigen maak je een eind aan energetische of ‘spirituele stress die wordt opgebouwd wanneer je niet-eigen energie oppikt. Deze spirituele stress heeft namelijk een negatieve invloed op onze emotionele, mentale en fysieke welzijn.  


In de cursus Intuïtieve ontwikkeling: Werken met Energie & Bewustzijn ervaar je de beginselen om weer meer in contact te komen met jouw helder weten, helder voelen en helder zien. Oftewel: Je leert (opnieuw) af te stemmen op je ziel, hart, lichaam, energetisch veld en intuïtie. Zo versterk je jouw eigen innerlijke leiding

Vanuit hier is een reis mogelijk van het hoofd naar het hart, vanuit ‘(be)denken en beredeneren’ naar ‘intuitief weten en voelen’. 

In deze basis I leer en doe je o.a.:

 • Contact maken en experimenteren met jouw helder weten, - voelen en - zien;
 • Energie scheiden;
 • Jouw energetisch veld reinigen van alle ongewenste energieën;
 • Hoe je stevig in je lichaam aanwezig kunt zijn;
 • Hoe je stevig in het hier & nu aanwezig kunt zijn;
 • Luisteren naar de boodschappen van je lichaam;
 • Luisteren naar je intuïtie;
 • Hoe je jouw energie bij je kan houden;
 • Het effect van energieën van anderen op jou;
 • Hoe jij je kan beschermen tegen energieën van anderen;
 • Hoe het voelt als jij stevig in jouw energetische ‘bubbel’ zit;
 • Hoe je elke dag stevig in jouw energetische bubbel kunt blijven;
 • Hoe je door veranderingen in jouw energieveld je andere interactie en communicaties hebt;
 • Start met opschonen van je chakra's op oude (familie)patronen.

Wat levert dit je op?

 • Meer leven vanuit je hart, ziel & helder weten;
 • Vermindering van spirituele en energetische stress;
 • Meer lichaamsbewustzijn en geaard leven;
 • Meer welzijn;
 • Samenwerken met je lichaamsbewustzijn;
 • Leren luisteren naar jouw intuïtie;
 • Versterken van je intuïtie
 • Vergroot je zelfcompassie;
 • Verruiming van je bewustzijn;
 • Beter kunnen afstemmen op anderen waardoor je effectiever werkt;
 • Meer gewaarwording van verbondenheid met het Grote Geheel;
 • Meer balans tussen je linker- en rechterhersenhelft, wat resulteert in innerlijke balans en minder stress';
 • Diepe inzichten en bewustzijn van patronen, gedrag en gedachten en handvatten dit te veranderen.

Oorsprong van het woord 'intuïtie': 

Ingeving, directe of onmiddellijke cognitie, spirituele perceptie, weten door onmiddellijke waarneming zonder directe redenering

Lees hier de reviews:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Een grote aanrader als je radicaal het heft in eigen hand wil nemen over je intuïtie en energieveld!"

"Wauw ,‘de intuïtieve ontwikkeling cursus’ ; wat een ontzettend fijne cursus! Nog steeds ben ik sprakeloos over de hoeveelheid aan tools en methode’s die Hester me geleerd heeft. Ik dacht er best wat kennis van te hebben en toch heb ik enorm veel nieuwe dingen geleerd. Een hele fijne cursus waarbij het super waardevol is en krachtig werkt om de tools door de weken heen steeds meer te integreren en eigen te maken. 


Met al deze mooie oefeningen voel ik mij een ander mens: vanuit een sterke gronding je eigen energie veld leren reinigen, vullen en beschermen is goud waard. Ik weet nu wat er gebeurd als ik mijzelf onstabiel en wankel voel en belangrijker ik weet er direct in het moment een oplossing voor toe te passen. Het voelt als meer leven vanuit je volwaardige potentieel, wat een rijkdom deze kennis. 


Door leuke opdrachten leert Hester je om je eigen energie veld te versterken en af te schermen wanneer nodig. Heel interessant, wat kleine aanpassingen in je eigen energieveld en intentie erachter teweeg kunnen brengen in de omgang met andermans energie veld. Zo leer je om dichter bij jezelf te blijven en zelfs in hele moeilijke omgang met anderen steviger te staan. 


Hester is een fijne teacher met bijzonder sterk ontwikkelde gave om jou zodoende perfect bij te staan in het energetische werk. Ze voelt haarfijn aan wat elke cursist individueel nodig heeft om verder in zijn/haar proces te komen. Ze creëert een veilige container waarin ieder precies kan zijn met wat er speelt of nodig is. Hierdoor voelt de groep cursisten al snel aan als een prettige veilige omgeving waarin je kan zakken en er vrij spel is om te ontwikkelen.  


Wat een extra lading geeft aan de cursus deel 2 (hèèl waardevol) is het individueel reinigen van de chakra’s waarbij er ontzettend veel zwaarte, beperkende overtuigingen en conditioneringen ge-cleaned kan worden. Zo merkte ik tussen de cursus avonden door, dat er energetisch veel in beweging gebracht was en blokkades verminderen of zelfs oplossen. Deze cursus is absoluut een grote aanrader als je radicaal het heft in eigen hand wil nemen over je intuïtie en energie veld, eigenlijk een must voor ieder mens!"


Nogmaals ontzettend bedankt Hester. Wat heb je een prachtige cursus neergezet! 

Groetjes, Leonie de Jong
Ms. Nameless
Add Your Stars

"Ik raad Hester met liefde aan als zeer kundig, prettig en leuke mens om te helpen bij persoonlijke ontwikkeling"

"Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor de mooie cursus Intuïtieve Ontwikkeling die ik bij Hester heb mogen doen. Ze werkt met veel zorg, aandacht en afstemming op zowel groeps- als ook individuele behoeften.


De oefeningen vond ik erg fijn, helder lekker afwisselend en met waardevolle inzichten als resultaat! Ik heb al veel verschillende workshops, cursussen gedaan op dit gebied en Hester maakt er echts iets bijzonders en origineels van. Fijn!


Wat ik ook prettig vond is dat er ook ruimte is voor humor en ze altijd op een super leuke manier zorgt dat iedereen goed ‘aankomt’ en loskomt van de dag voordat we beginnen.


Mij heeft het persoonlijk, naast het leren kennen van nog meer mooie mensen, veel waardevolle inzichten gegeven én geleerd hoe ik mijzelf energetisch kan reinigen, beschermen en opladen.


Ik heb het ook gecombineerd met een aantal prive sessies bij Hester waarin we gewerkt hebben aan belemmerende overtuigingen en overgenomen patronen van (voor)ouders, die tijdens de cursus naar boven kwamen.


Ik raad Hester met liefde aan als zeer kundig, prettig en leuk mens om je te helpen bij persoonlijke ontwikkeling en (zelf)heling. Dank je wel lieve Hester!"


Leonie Haas

Ms. Nameless
Add Your Stars
"De meest inzichtvolle en helpende opleiding ooit!"
"Ik werd gevraagd door een vriendin en het zag er laagdrempelig uit, dus ik dacht: gewoon proberen. Maar ik werd aangenaam verrast!

Het heeft me opgeleverd dat ik mezelf veel beter heb leren kennen en begrijpen in mijn energie. Had ik dit maar 30 jaar eerder geleerd! Het voelt voor mij als de meest inzichtvolle en helpende opleiding ooit!


Hester is heel kundig en neemt je helemaal mee in alles wat belangrijk is en verbindt theorie en praktijk heel fijn en ook persoonlijk afgestemd.


De groepssfeer is warm, inspirerend, helpend, gezellig en veilig, waardoor ik mezelf heb kunnen ontwikkelen." 
Liefs, Annamarie

Ms. Nameless
Add Your Stars

Data:

Gratis open ochtend: 15 april 10.00 uur

Cursusdata maandagochtenden - 2024:
Mei: 6, 13, 27
Juni: 3, 10, 17, 24

Juli: 1, 8 

Prijs voor 9 ochtenden:

€ 400,-  nu € 360,-

Tijd

10.00-13.00 uur

Lokatie

Sela Yurt

Ringlaan 29 De Glind

In de geborgenheid van een fijne yurt tussen het groen

In een kleine groep van maximaal 10 deelnemers voor veel persoonlijke aandacht

Over Hester van Deutekom

Al ruim 15 jaar ben ik praktiserend aura reader & healer. Via het vermogen om helder te voelen, helder te weten en te zien, werk ik met mensen op wezenlijk 'Zielsniveau’. Ver voorbij de oppervlakkigheid van de mondelinge communicatie in ons dagelijks leven. Elke keer weer is dit een verrassende, leerzame en regelmatig diep ontroerende en prachtige ervaring. Ik gun dit iedereen!

Daarom geef ik deze cursus; voor iedereen die hierin wil groeien, wil ervaren dat we met elkaar verbonden zijn, we veel meer zijn dan alleen fysieke materie, dat er een groter geheel is waar we vandaan komen en naartoe gaan. 

Deze ‘gaven’ heb ik zelf ook mogen herontdekken en waren absoluut geen vanzelfsprekendheid.

Tijdens mijn universitaire studie ontwikkelde ik op mijn 22e zulke beperkende chronische pijnklachten dat ik in een chronische pijnrevalidatie traject terecht kwam. Tot dan toe leidde ik een bestaan vanuit mijn hoofd, met een sterke interne criticus. Een leven zonder connectie met mijn lichaam, gevoel, hart en intuïtie.

Mijn haptonoom vermoedde mijn hooggevoeligheid en wees me op de cursus intuïtieve ontwikkeling. Dit voelde als ‘thuiskomen’! Vier jaar lang volgde ik intensief alle cursussen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, aura healing en aura reading. Wat volgde was een reis vanuit mijn sterke rationele denken naar het weer durven vertrouwen op mijn intuïtie en het ontwikkelen van gaven van helder voelen, helder zien en helder weten. 

Na mijn energetische opleidingen, volgde ik opleidingen op het gebied van positieve psychologie, neuro-ligisch programmeren (NLP), de werking van en het werken met het brein en het onderbewustzijn, traumaverwerking en lichaamswerk. 

Nadat ik leerde hoe het brein, onderbewustzijn en centraal zenuwstelsel werken, werd mijn energetisch werk nog veel krachtiger omdat ik nu weet hoe het brein, onze gedachten en emoties direct je auraveld creëren.  Al deze kennis en ervaringen combineer ik in mijn trainingen en consulten, waarin ik theorie en praktijk verbind en het je zelf leer en laat ervaren. 

Deze kennis en intuïtie pas ik ook toe in mijn werk als als trainer, healer en coach in zelfheling. Via mijn training de Feniks Metamorfose leer ik mensen zichzelf te helen van ernstige gezondheidsklachten veroorzaakt door chronische stress. Daarnaast geef ik healingen, readingen, traumaverwerkingen en consulten om overtuigingen snel te leren veranderen. Alles volledig afgestemd op de behoeften van de client op dat moment.

Ook begeleid ik elk seizoenswisseling een ritueel met groepshealing, om in verbinding te leven met de energie van de seizoenen en jouw eigen jaarcyclus. 

Het werk dat ik nu doe voelt als het uitvoeren van mijn missie hier op aarde, het bewandelen van mijn Zielepad. Dat wens ik iedereen toe! Al het werk dat ik doe met mensen is er dan ook - direct of indirect - op gericht om jou dichter bij jezelf te brengen en obstakels op te ruimen. Zo kom je steeds dichter bij je kern. Zodat jij kan groeien en bloeien! En met die zelfrealisatie en in gezondheid jouw potentieel hier op aarde tot uiting kan brengen en jouw Zielemissie kan leven. Dat maakt het leven werkelijk de moeite waard, nietwaar?!

Ik zie ernaar uit om ook jou te mogen ontmoeten! Hoor ik snel van je?

Warme groet, Hester

Mensen ervaren Hester als bevlogen, liefdevol, helder en enthousiast en haar ondersteuning als veilig. Haar sterk ontwikkelde helderwetend-, heldervoelend en helderziendheid in combinatie met haar gegronde kennis van het brein, onderbewustzijn en lichaamsbewustzijn maken dat zij in staat is snel bij iemand de kern van een probleem en de oplossing te achterhalen en zo je op de juiste weg te brengen.

Leer werken met energie en bewustzijn