Video Aspect Ratio: 9:4

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Werken met Energie & Bewustzijn

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Werken met Energie & Bewustzijn

Hallo mooi mens,

Zou jij willen leren om weer meer te vertrouwen op jouw intuïtie?

Wil je meer verbinding met jouw hart en heldervoelen en - weten, i.p.v. leven vanuit je hoofd?


Of pik jij snel energie van anderen op?

En ben je op zoek naar concrete tools om weer in je eigen energie en kern te komen of te blijven wanneer je in contact bent met anderen?


Voel je anderen goed aan maar is contact met je eigen gevoel en/of lichaam lastig?

Wil je graag meer lichaamsbewustzijn zodat je goed geaard kan leven vanuit verbinding met jezelf?


Eén of meer keer ‘ja’? Dan past de basiscursus ‘Intuïtieve Ontwikkeling: Werken met Energie & Bewustzijn’ zeker bij jou! 

'Intuïtie' is verwant aan het woord ‘in-tutor’ ofwel: ‘innerlijke leraar’

Werken met energie en intuïtie; wat heeft het met elkaar te maken?

In deze basiscursus Intuïtieve Ontwikkeling: Werken met Energie & Bewustzijn’ komen beide samen. Want we zijn energetische wezens en wanneer we ons daar (weer) bewust van worden d.m.v. onze intuïtie, kunnen we er steeds beter mee omgaan en in ons voordeel gebruik van maken.


Door bewust te werken met energie en jezelf energetisch te leren reinigen maak je een eind aan energetische of ‘spirituele stress die wordt opgebouwd wanneer je niet-eigen energie oppikt. Deze spirituele stress heeft namelijk een negatieve invloed op onze emotionele, mentale en fysieke welzijn.  


In de cursus Intuïtieve ontwikkeling: Werken met Energie & Bewustzijn ervaar je de beginselen om weer meer in contact te komen met jouw helder weten, helder voelen en helder zien. Oftewel: Je leert (opnieuw) af te stemmen op je ziel, hart, lichaam, energetisch veld en intuïtie. Zo versterk je jouw eigen innerlijke leiding

Vanuit hier is een reis mogelijk van het hoofd naar het hart, vanuit ‘(be)denken en beredeneren’ naar ‘intuitief weten en voelen’. 

In deze basis I leer en doe je o.a.:

 • Contact maken en experimenteren met jouw helder weten, - voelen en - zien;
 • Contact maken met jouw spirituele team;
 • Ontdekken en reinigen van de chakra’s.
 • Energie scheiden;
 • Jouw energetisch veld reinigen van alle ongewenste energieën;
 • Hoe je stevig in je lichaam aanwezig kunt zijn;
 • Hoe je stevig in het hier & nu aanwezig kunt zijn;
 • Luisteren naar de boodschappen van je lichaam;
 • Luisteren naar je intuïtie;
 • Hoe je jouw energie bij je kan houden;
 • Het effect van energieën van anderen op jou;
 • Hoe het voelt als jij stevig in jouw energetische ‘bubbel’ zit;
 • Hoe je elke dag stevig in jouw energetische bubbel kunt blijven;

Wat levert dit je op?

 • Meer leven vanuit je hart, ziel & helder weten;
 • Vermindering van spirituele en energetische stress;
 • Meer lichaamsbewustzijn en geaard leven;
 • Meer welzijn;
 • Samenwerken met je lichaamsbewustzijn;
 • Leren luisteren naar jouw intuïtie;
 • Versterken van je intuïtie
 • Vergroot je zelfcompassie;
 • Verruiming van je bewustzijn;
 • Beter kunnen afstemmen op anderen waardoor je effectiever werkt;
 • Meer gewaarwording van verbondenheid met het Grote Geheel;
 • Meer balans tussen je linker- en rechterhersenhelft, wat resulteert in innerlijke balans en minder stress.

Oorsprong van het woord 'intuïtie': 

Ingeving, directe of onmiddellijke cognitie, spirituele perceptie, weten door onmiddellijke waarneming zonder directe redenering

Datum

Maandagochtenden - 2024:
Mei: 6, 13, 27
Juni: 3, 10, 17, 24

Juli: 1, 8

Prijs voor 9 ochtenden

€ 320,-  nu € 270,-

Tijd

10.00-13.00 uur

Lokatie

Sela Yurt

De Glind, Gelderland

In de geborgenheid van een fijne yurt tussen het groen

In een kleine groep van maximaal 10 deelnemers

Over Hester van Deutekom

Al ruim 15 jaar ben ik praktiserend aura reader & healer. Via het vermogen om helder te voelen, helder weten en zien werk ik met mensen op wezenlijk 'Zielsniveau’. Ver voorbij de oppervlakkigheid van de mondelinge communicatie in ons dagelijks leven. Elke keer weer is dit een verrassende, leerzame en regelmatig diep ontroerende en prachtige ervaring. Ik gun dit iedereen!

Daarom geef ik deze cursus; voor iedereen die hierin wil groeien, wil ervaren dat we met elkaar verbonden zijn, we veel meer zijn dan alleen fysieke materie, dat er een groter geheel is waar we vandaan komen en naartoe gaan. 

Deze ‘gaven’ heb ik zelf ook mogen herontdekken en waren absoluut geen vanzelfsprekendheid.

Tijdens mijn universitaire studie ontwikkelde ik op mijn 22e zulke beperkende chronische pijnklachten dat ik in een chronische pijnrevalidatie traject terecht kwam. Tot dan toe leidde ik een bestaan vanuit mijn hoofd, met een sterke interne criticus. Een leven zonder connectie met mijn lichaam, gevoel en intuïtie.

Mijn haptonoom vermoedde mijn hooggevoeligheid en wees me op de cursus intuïtieve ontwikkeling. Dit voelde als ‘thuiskomen’! Vier jaar lang volgde ik intensief alle cursussen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, aura healing en aura reading. Wat volgde was een reis vanuit mijn sterke rationele denken naar het weer durven vertrouwen op mijn intuïtie en het ontwikkelen van gaven van helder voelen, helder zien en helder weten. 

Na mijn energetische opleidingen, volgde ik opleidingen op het gebied van positieve psychologie, neuro-ligisch programmeren (NLP), de werking van en het werken met het brein en het onderbewustzijn, traumaverwerking en lichaamswerk. 

Nadat ik leerde hoe het brein, onderbewustzijn en centraal zenuwstelsel werken, werd mijn energetisch werk nog veel krachtiger omdat ik nu weet hoe het brein, onze gedachten en emoties direct je auraveld creëren.  Al deze kennis en ervaringen combineer ik in mijn trainingen en consulten. 

Kennis en intuïtie pas ik ook toe in mijn werk als als trainer, healer en coach in zelfheling. Via mijn training de Feniks Metamorfose leer ik mensen zichzelf te helen van ernstige gezondheidsklachten veroorzaakt door chronische stress. Daarnaast geef ik healingen, readingen, traumaverwerkingen en consulten om overtuigingen snel te leren veranderen.

Ook begeleid ik elk seizoenswisseling een ritueel met groepshealing, om in verbinding te leven met de energie van de seizoenen en jouw eigen jaarcyclus. 

Het werk dat ik nu doe voelt als het uitvoeren van mijn missie hier op aarde, het bewandelen van mijn Zielepad. 

Mensen ervaren Hester als bevlogen, liefdevol, helder en enthousiast en haar ondersteuning als veilig. Haar sterk ontwikkelde helderwetend-, heldervoelend en helderziendheid in combinatie met haar gegronde kennis van het brein, onderbewustzijn en lichaamsbewustzijn maken dat zij in staat is snel bij iemand de kern van een probleem en de oplossing te achterhalen en zo je op de juiste weg te brengen.

Leer werken met energie en bewustzijn